Güvenlik noktasında iftar

- Ankara Valisi Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Karaaslan ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Korkmaz, Kayaş'taki güvenlik noktasını ziyaret ederek, güvenlik görevlileri ile iftar yaptı

Google Haberlere Abone ol
Güvenlik noktasında iftar

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, Kayaş'taki güvenlik noktasını ziyaret ederek, güvenlik görevlileri ile iftar yaptı.

Ankara'daki terör saldırılarının ardından hayata geçirilen yeni güvenlik konsepti kapsamında kentin girişlerinde oluşturulan kontrol noktalarında denetimler sürüyor. Kayaş'taki güvenlik noktasına iftar saatinden kısa süre önce gelen Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Korkmaz, burada görevli polis ve askerlerle bir süre sohbet etti. Alınan tedbirler hakkında Karaaslan ve Korkmaz'dan bilgi alan Vali Kılıçlar, daha sonra güvenlik görevlileri ile yer sofrasında iftar yaptı.

İftarın ardından bir süre daha emniyet müdürü ve jandarma komutanı ile sohbet eden Vali Kılıçlar, görevli personele duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek kontrol noktasından ayrıldı.

Yorumlar