Güvenlik güçlerine öğrencilerden anlamlı destek

- Gümüşhane'de öğrenciler, harçlıklarından biriktirerek aldıkları pestil ve kömeyi Nusaybin'deki güvenlik güçlerine gönderdi

Google Haberlere Abone ol
Güvenlik güçlerine öğrencilerden anlamlı destek

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de öğrenciler, harçlıklarını biriktirerek aldıkları yöreye özgü pestil ve kömeyi Mardin'in Nusaybin ilçesindeki terör operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerine gönderdi.

Dumlupınar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, PTT binası önünde bir araya gelerek yazdıkları mektuplarla, harçlıklarını biriktirerek aldıkları 35 kilogram pestil ve kömeyi güvenlik güçlerine ulaştırılması için görevlilere verdi.

Öğrenciler adına bir konuşma yapan Esranur Yaşar, rahatlığı ve huzuru güvenlik güçlerine borçlu olduklarını ifade ederek, "Güvenlik güçlerimize çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi ve gönüllerimizden geçenlerin dili olan mektuplarımızı gönderiyoruz. Onlara yakın olduğumuzu göstermek için buradayız. Kalbimizin onlara attığını bildirmek için buradayız. Her an yanlarına gelmek için hazır olduğumuzun bilinciyle yetiştiğimizi göstermek için buradayız." diye konuştu.


Yorumlar