Gürpınar’ın değişim dönüşümü için çalışmalar sürüyor

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından çarşı merkezinde yıkılan 47 metruk yapının yerine yapılacak modern iş yerlerinin tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürüyor.Gürpınar’da çarşı merkezinin değişim ve dönüşümü kapsamında...

Google Haberlere Abone ol
Gürpınar’ın değişim dönüşümü için çalışmalar sürüyor

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından çarşı merkezinde yıkılan 47 metruk yapının yerine yapılacak modern iş yerlerinin tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Gürpınar’da çarşı merkezinin değişim ve dönüşümü kapsamında ilçe merkezinde daha önce metruk konumda olan ve yıkımı geçekleştirilen 47 yapının yerine Selçuklu mimarisine uygun iş yerlerinin yapımı için başlatılan çalışmalar sürüyor. Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Havaların soğuması nedeniyle çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Doğramacı, projenin tamamlanmasıyla ilçe merkezinin modern bir görünüme kavuşacağını vurguladı. Devletin kaynaklarını milletin hizmetine kullanmak için yoğun çaba içerisinde olduklarını belirten Doğramacı, şöyle devam etti:

“Birçok alanda başlattığımız hizmet atağımızı aralıksız sürdürüyoruz. Projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı hızlandırdık. Çarşı merkezinin yeniden inşası için de çalışmalar dört koldan sürüyor. İnşallah belirlediğimiz tarihte çalışmalarımızı tamamlayarak, bu önemli hizmeti vatandaşlarımıza sunacağız. Vatandaşımızın da gerçekleştirdiğimiz bu hizmetlerimizden memnun olduklarını duyuyor olmak bizleri mutlu ediyor. İnşallah hep beraber ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz.”

Yorumlar