Gürcistan'da Ramazan Bayramı

- Türkiye'nin Tiflis Büyükelçiliğinde Ramazan Bayramı kutlandı

Google Haberlere Abone ol
Gürcistan'da Ramazan Bayramı

TİFLİS (AA) - Gürcistan'da, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçiliği'nde düzenlenen merasimde Ramazan Bayramı kutlandı.

Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Levent Gümrükçü'nün ev sahipliğinde, büyükelçilikte düzenlenen bayramlaşma merasimine Avrupa Güvenlik İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Parlamenterler Asamblesi'nin 25. Oturumuna katılmak üzere Gürcistan'da bulunan Türkiye'nin AGİT milletvekilleri, Doğu Gürcistan Müftüsü Yasin Aliyev, Türk iş adamları, vatandaşlar ve büyükelçilik yetkilileri katıldı.

Burada konuşan Büyükelçi Gümrükçü, konuklara "Bu gün bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, bu vesileyle iyi bayramlar dileriz." sözleriyle seslendi.

Bir yandan Ramazan Bayramı kutlanırken, diğer yandan terör olaylarında hayatını kaybedenlerin acısının derinden hissedildiğini vurgulayan Gümrükçü, şöyle devam etti:

"Bütün Ramazan boyunca gerek Türkiye'de gerek dünyada olsun, terör eylemleri can almaya devam etti. 28 Haziran'da Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısı ve çok sayıda vatandaşımızın bu saldırı sonucunda hayatını kaybetmesi hepimizi çok derinden yaraladı. Bu vesileyle gerek o saldırıda gerek diğer saldırılarda hayatı kaybeden tüm vatandaşlara Allah'tan rahmet diliyoruz."

Gümrükçü, Türkiye'yi gece gündüz korumaya çalışan güvenlik görevlilerinin de bayramı tebrik etti.


Yorumlar