Gürcistan'da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu

BATUM (AA) - Gürcistan'ın Batum kentinde, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında ve son dönemde meydana gelen terör saldırılarında şehit olanlar...

Google Haberlere Abone ol
Gürcistan'da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu

BATUM (AA) - Gürcistan'ın Batum kentinde, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında ve son dönemde meydana gelen terör saldırılarında şehit olanlar için mevlit okutuldu.

Türkiye'nin Batum Başkonsolosluğu tarafından Batum Orta Camii'nde, cuma namazının ardından mevlit programı düzenlendi.

Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Yazın Temizkan, yaptığı konuşmada, Batum'da yaşayan Türk ve Gürcü Müslümanların Türkiye'yi dualarından eksik etmediğini bildiklerini, düzenledikleri mevlit vesilesiyle bir araya geldikleri Gürcü dostlarıyla, Türkiye'de 15 Temmuz'daki FETÖ darbe girişiminde ve son dönemde meydana gelen terör saldırılarında şehit olanlar için bir kez daha topluca dua etme imkanı yakaladıklarını belirtti.

Batı Gürcistan Müftüsü Beglar Kamaşide tarafından okunan ve çok sayıda Gürcü ve Türk vatandaşının katıldığı mevlitte, Gürcü Müslümanlar ve din adamları, Türkiye'de son dönemde yaşanan terör olaylarından duydukları üzüntüyü ve Türkiye'ye desteklerini ifade ettiler.

Yorumlar