GÜNDEM ÖZETİ / 6 AĞUSTOS 2016

ANADOLU AJANSI

Google Haberlere Abone ol
GÜNDEM ÖZETİ / 6 AĞUSTOS 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.


YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Doğanşar, Zara ve Koyulhisar'da vatandaşlarla buluşacak, Canköy Kazım Ayan Mesire Alanı'nda şehitler anısına düzenlenecek mevlit programına katılacak.

(Sivas/10.00-13.30)

2- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığı ile Şuhut İlçe Başkanlığını ziyaret edecek, esnaf ziyaretinde bulunacak, "demokrasi nöbeti"ne ve Milli İrade Mitingi'ne iştirak edecek.

(Afyonkarahisar/16.00-22.00)


EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ziyaretlerde bulunacak, OSB yöneticileri ve iş adamlarıyla bir araya gelecek, "demokrasi nöbeti"nde halka buluşacak.

(Konya/15.30-22.00)

2- Ekonomi̇ Bakanı Ni̇hat Zeybekci̇, ihracatçı bi̇rli̇ği̇ başkanları i̇le değerlendi̇rme toplantısı yapacak.

(İstanbul/13.00)

3- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara- Sivas YHT Hattı Elmadağ Şantiyesi'nde incelemede bulunacak.

(Ankara/10.00)


DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'de Halep'te yoğunlaşan çatışmalar, muhaliflerin rejim kuşatmasını kaldırmak için başlattıkları operasyon ve iç savaştaki diğer gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/Halep/Lazkiye/İdlib)


SPOR

1- 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Brezilya'da sürüyor.

- A Milli Kadın Basketbol Takımı, A Grubu'ndaki ilk maçında Fransa ile karşılaşacak.

(Rio de Janeiro/18.00)

2- Beşiktaş Kulübünün olağan divan kurulu toplantısı CVK Park Bosphorus Otel'de yapılacak.

(İstanbul/10.30)


***



Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Yorumlar