GÜNCELLEME- Uyuşturucu bağımlısı genç polise ateş açtı

- Bursa'da uyuşturucu bağımlısı bir genç, tedavi için hastaneye götürülmek üzere sağlık görevlileriyle evine gelen polis ekiplerine, tabancayla ateş etti - Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerince ikna edilen genç daha sonra gözaltına alındı DETAY EKLENDİ

Google Haberlere Abone ol
GÜNCELLEME- Uyuşturucu bağımlısı genç polise ateş açtı

BURSA (AA) - Bursa merkez Yıldırım ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen bir genç, kendisini tedavi için hastaneye götürmek isteyen polis ekiplerine tabancayla ateş etti.

Alınan bilgiye göre, Piremir Mahallesi Yaşar Sokağı'nda oturan Y.Ö'nün (29) ailesi, uyuşturucu bağımlısı oğullarını tedavi için hastaneye götürmek üzere 112 Acil Servis'ten yardım talebinde bulundu.

Sağlık ekibi, ailenin talebi doğrultusunda polis nezaretinde Y.Ö'nün evine gitti.

Polisi karşısında gören Y.Ö, hastaneye gitmek istemediğini belirterek, tabancayla rastgele polislere ateş etmeye başladı.

Annesinin de evden çıkması üzerine geri çekilen polis ekipleri, Y.Ö'yü ikna etmeye çalıştı. Y.Ö'nün camları kırarak tepkisini sürdürmesi üzerine çok sayıda takviye ekip istendi.

Özel Hareket Şube Müdürlüğü ekipleri de bölgeye geldi.

Yaklaşık 2 saat süren çabalar sonunca Y.Ö, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerince ikna edilerek, evden çıkarıldı ve gözaltına alındı.

Bu arada, emniyet güçleri ve sağlık ekiplerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli de evin önünde hazır bulundu.




Yorumlar