GÜNCELLEME - Siirt'te terör saldırısı

- PKK'lı teröristlerce kışla ve polis merkezine yapılan roketli saldırıda, bir evin damında uyurken yaralanan kadın ile oğlu hastaneye kaldırıldı - Saldırının gerçekleştiği bölgede teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyona, polislerin yanı sıra jandarma özel harekat timleri de katılıyor - Terör saldırısından endişe duyarak evlerinden çıkmak isteyen vatandaşlar, asker ve polis ekiplerinin yardımıyla tahliye ediliyor SALDIRISI SONRASI GELİŞMELER EKLENDİ

Google Haberlere Abone ol
GÜNCELLEME - Siirt'te terör saldırısı

SİİRT (AA) - Siirt'te, terör örgütü PKK mensupları tarafından kışla ve polis merkezine düzenlenen, damda uyuyan kadın ve oğlunun yaralandığı saldırının ardından teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyona polislerin yanı sıra jandarma özel harekat timleri de katılıyor.

Alınan bilgiye göre, teröristler, İnönü Mahallesi Şeyh Süleyman Caddesi'ndeki kışla ve Cumhuriyet Polis Merkezi'ne roket ve silahlarla saldırdı.

Saldırıda bir evin damında uyuyan Besna Erzen (40) ve oğlu Yusuf (10) yaralandı. Sağlık ekiplerince Siirt Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yusuf Erzen'in hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Anne ve oğlunun tedavisi devam ediyor.

Kaçan teröristlerin yakalanması için mahallede başlatılan operasyon sürüyor.

Operasyona polislerin yanı sıra jandarma özel harekat timleri de katılıyor.

- Vatandaşlar güvenlik güçlerinin yardımıyla tahliye ediliyor

Saldırının gerçekleştiği bölgede can güvenliği endişesi taşıyan bazı vatandaşlar evlerinden ayrılıyor.

İnönü Mahallesi ile çevresindeki Ülkü, Sakarya, Dumlupınar, Conkbayır ve Tınaztepe mahallelerinde evlerini terk etmeye çalışan vatandaşlar, güvenlik güçlerinin yardımıyla tahliye ediliyor.


Yorumlar