GÜNCELLEME- Sakarya'daki 3 cinayetin zanlılıları yakalandı

- Sapanca ilçesinde baba ve oğlu ile bir kişiyi öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Google Haberlere Abone ol
GÜNCELLEME- Sakarya'daki 3 cinayetin zanlılıları yakalandı

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 3 kişiyi öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 4 Nisan'da Fevziye Mahallesi'nde babayla oğlunun bir evde öldürülmesi, 24 Nisan'da Hacımercan Mahallesi'nde bir kişinin ölü bulunması ve 2 gasp olayının yaşanması üzerine, ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında olaylarla ilgisi olduğunu belirledikleri şüphelilerin yakalanması için operasyon gerçekleştiren ekipler, ilçe merkezi ve bazı mahallelerde 5 kişiyi gözaltına aldı.

İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından 2 kişi serbest kalırken, S.Ş, B.K. ve O.Ş, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden B.K. ve O.Ş, tutuklandı.

-Olay

Sakarya'nın Sapanca ilçesi Fevziye Mahallesi'nde 4 Nisan'da Hanlar Başak ile oğlu Çetin Başak'tan haber alamayan yakınları, muhtardan yardım istemişti. Muhtar ve beraberindekiler, girdikleri evde baba ve oğlunun yerde hareketsiz yattığını görmüş, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, baba ve oğlunun ateşli silahla başlarından vurulduğunu tespit etmişti.

Ayrıca, 24 Nisan'da Hacımercan Mahallesi'nde vatandaşlar, park halindeki otomobilin yanında yerde yatan bir kişi görmüş, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Ali Sarı (74) olduğu tespit edilen kişinin hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Yorumlar