GÜNCELLEME - Kemer'de orman yangını

- Antalya'nın Kemer ilçesinde milli park sahasındaki ormanlık alanda yangın çıktı - Bir yangın söndürme uçağı ve 5 helikopter ile müdahale edilen yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor - Antalya-Kemer karayolunun iki yanında etkili olan yangının ilerleyişi, yakındaki yerleşim yerlerine ulaşmadan kesildi YETKİLİLERİN GÖRÜŞÜ VE DETAYLAR EKLENDİ

Google Haberlere Abone ol
GÜNCELLEME - Kemer'de orman yangını
ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.
Alınan bilgiye göre, Olimpos Beydağları Sahil Milli Parkı içinde kalan Palmiye Kavşağı yakınlarındaki ormanlık alanda, sabah saatlerinde yangın çıktı.
Henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, rüzgarın kuvvetli olması nedeniyle kısa sürede büyüdü.
Yangına, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri bir yangın söndürme uçağı ve 5 helikopter ile çok sayıda arazözle müdahale ediyor.
Söndürme çalışmalarına Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. Antalya-Kemer karayolunun iki yanında etkili olan yangının ilerleyişi, yakındaki yerleşim yerlerine sıçramadan kesildi.
Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, ekiplerin yangını söndürmek için yoğun müdahalede bulunduğunu ancak bölgede etkili olan rüzgarın işlerini güçleştirdiğini söyledi.
Yetkililer, ilerleyişi durdurulan yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığını kaydetti.

Yorumlar