GÜNCELLEME - Karabük'teki trafik kazası

- Terörle mücadele kapsamında geçici görevle gittiği Şırnak'tan sınav için Karabük'e gelen ve trafik kazasında yaşamını yitiren polis memuru için cenaze namazı kılındı (CENAZE NAMAZI EKLENDİ)

Google Haberlere Abone ol
GÜNCELLEME - Karabük'teki trafik kazası

KARABÜK (AA) - Terörle mücadele kapsamında geçici görevle gittiği Şırnak'tan sınav için Karabük'e gelen ve trafik kazasında yaşamını yitiren 22 yaşındaki polis memuru Ramazan Ödemiş için cenaze namazı kılındı.

Ödemiş'in naaşı, Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan meslektaşlarının omuzlarında çıkartıldı. Hastane önünde İl Müftü Yardımcısı İbrahim Halil Demir tarafından cenaze namazı kıldırıldı.

Demir, namaz öncesi yaptığı konuşmada, rahmet, mağfiret ve bereket ayının olduğu bir günde güzel bir insanı, güzel yolculuğuna uğurladıklarını söyledi.

Ödemiş'in Şırnak Cizre'de geçici görev yaptığını hatırlatan Demir, "İnşallah kardeşimiz şehit olmuştur. Kardeşimiz bizim her zaman için dua ettiğimiz Şırnak'ta Karabük'ten görevli olarak gitmiş ve gittiğini anne babasına söylememiş üzülmesin diye." ddedi.

Karabük İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever de Ödemiş'in genç, çalışkan biri olduğunu belirtti.

Ödemiş'in geçici görevle Cizre'ye gittiğini ve üniversite sınavı için raporlu olarak Karabük'e geldiğini anlatan Tezsever, Ödemiş'in elim bir kaza neticesinde görev şehidi olduğunu söyledi.

Ödemiş'in naaşı, Karabük Belediyesine ait cenaze aracıyla memleketi Giresun'a gönderildi.

Yenice ilçesinden Karabük'e gelen Ödemiş'in kullandığı 34 BR 2490 plakalı otomobil, Yalnızca Tüneli girişinde henüz belirlenemeyen nedenle yoldan çıkarak devrilmiş, sürücü Ödemiş olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Yorumlar