GÜNCELLEME - Bodrum'da kayıp iş kadını ölü bulundu

- Muğla'nın Bodrum ilçesinde, ailesi tarafından 5 gündür haber alınamayan 48 yaşındaki iş kadını Hafize Müjde Özer, jandarma ekiplerince ormanlık alanda silahla öldürülmüş bulundu - Olayla ilgili biri maktulün erkek arkadaşı 3 kişi gözaltına alındı 3 KİŞİNİN GÖZALTINA ALINMASI VE DETAY EKLENDİ

Google Haberlere Abone ol
GÜNCELLEME - Bodrum'da kayıp iş kadını ölü bulundu

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde kayıp olarak aranan Hafize Müjde Özer, silahla öldürülmüş bulundu.

Turgutreis Mahallesi'nde yaşayan ve yatçılık sektöründe yöneticilik yapan iş kadını Hafize Müjde Özer'den (48) 5 gündür haber alamayan yakınları, durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Olayla ilgili soruşturmayı genişleten jandarma ekipleri, kayıp kadının cesedinin Yalıçiftlik Mahallesi'ndeki ormanlık bir alanda bulunduğu ihbarını aldı.

Belirtilen bölgede inceleme yapan ekipler, Özer'i hareketsiz şekilde kanlar içinde buldu. İlk incelemelere göre silahla vurularak öldürüldüğü saptanan Özer'in cesedi, incelenmek üzere Bodrum Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Olayla ilgili maktulün erkek arkadaşı olduğu öne sürülen B.K. ile bu kişiye yardım ettiği iddia edilen D.B.K. ve V.K. gözaltına alındı.

Öte yandan, Bodrum Devlet Hastanesi morgunda savcı ve jandarma incelemesi tamamlanan Özer'in cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorumlar