GÜNCELLEME - Antalya'da inşaatın çatısı çöktü

- Konyaaltı ilçesinde, bir inşaatın çatısının çökmesi sonucu enkaz altında kalan 3 işçi kurtarıldı İŞÇİLERİN KURTARILMASI VE ENKAZ ALTINDA KALAN İŞÇİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Google Haberlere Abone ol
GÜNCELLEME - Antalya'da inşaatın çatısı çöktü

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, bir inşaatın çatısının çökmesi sonucu enkaz altında kalan 3 işçi kurtarıldı.

Hurma Mahallesi 252 Sokak'ta bulunan 4 katlı bir inşaatın çatı kısmında çökme meydana geldi. Büyük bir gürültüyle meydana gelen göçükte işçilerden Sami Yazıcı, oğlu Sercan Yazıcı ve Fatih Yeşiltaş enkaz altında kaldı.

Olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Telefonla irtibat kurulabilen işçilerin kurtarılması için çalışma başlatıldı.

İtfaiye ekiplerince kurtarılan yaralı işçiler, itfaiye merdiveni yardımıyla aşağıya indirildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Sami Yazıcı, sedyeyle ambulansa götürülürken gazetecilere, paralarını alamadıkları için kalıpları sökmeye geldiklerini, söküm işlemi sürerken çökmenin meydana geldiğini söyledi.

Yazıcı, "Kalıpları çaktık, 'beton dökülmeden paranı vermeyiz' dediler. Biz de sökmeye geldik. Mağdur olduk. Zarara uğradık." dedi.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar