Global Telecoms Business'tan Türk Telekom'a iki ödül birden

- Şirket, sosyal sorumluluk projesi "Sesli Adımlar" ile Mobil Altyapı, "Türkiye 4.5G Ağı İçin Çok Bantlı Anten Teknolojisi" ile de İnovasyon Ödülü aldı

Google Haberlere Abone ol
Global Telecoms Business'tan Türk Telekom'a iki ödül birden

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Global Telecoms Business Innovation (Uluslararası İş İnovasyonu) Ödüllerinde büyük başarıya imza attı. Sosyal sorumluluk projesi "Sesli Adımlar" ile Mobil Altyapı kategori birincisi olan şirket, "Türkiye 4.5G Ağı İçin Çok Bantlı Anten Teknolojisi" ile de inovasyon ödülüne layık görüldü.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, inovasyon çalışmalarının uluslararası alanda ödüllendirildiği en itibarlı organizasyonlardan olan Global Business Innovation Ödüllerinin verildiği Londra'dan eli boş dönmedi.

Şirketin teknolojik altyapısı ile dünyada ilk olma özelliğine sahip olan kurumsal sosyal sorumluluk projesi "Sesli Adımlar", Global Business Innovation Ödülleri Mobil Altyapı kategori birincisi olmaya hak kazandı. 4.5G ve yeni nesil teknolojilerde kullanılmak üzere geliştirilen "Türkiye 4.5G Ağı İçin Çok Bantlı Anten Teknolojisi" ise İnovasyon Ödülü'nün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, ödül töreninde yaptığı konuşmada, şirket oalrak sadece ürün ve hizmetlerinde değil sosyal sorumluluk projelerinde de inovasyonu en değerli güç olarak gördüklerini bildirdi.

Ar-Ge çalışmalarının, alanında dünyanın en itibarlı organizasyonlarından biri kabul edilen bu organizasyonda iki farklı kategoride ödül almasından mutlu olduklarını belirten Şahin, "Yeni nesil teknolojileri en kaliteli hizmet ile müşterilerimizle buluşturmayı ve ‘Türkiye’ye Değer’ ilkesi ile çıktığımız yolda ülkemizin dijital devrimine liderlik etmeyi sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar