Global Finance 2016 Ödüllerinde Odeabank'a 5 ödül

İSTANBUL (AA) - Odeabank, Global Finance 2016 Dijital Bankacılık Ödüllerinden bu yıl 5 ödül kazandı. Odeabank açıklamasına göre, dünyanın saygın finans...

Google Haberlere Abone ol
Global Finance 2016 Ödüllerinde Odeabank'a 5 ödül

İSTANBUL (AA) - Odeabank, Global Finance 2016 Dijital Bankacılık Ödüllerinden bu yıl 5 ödül kazandı.

Odeabank açıklamasına göre, dünyanın saygın finans yayınlarından Global Finance'ın bu yıl 17'ncisini düzenlediği 2016 Dünyanın En İyi Dijital Bankaları Ödüllerinin kazananları belirlendi.

Buna göre Global Finance'tan bu yıl 5 ödülle dönen Odeabank, bireysel bankacılık kategorisinde Türkiye'nin "En İyi Dijital Bankası" seçilirken, "Fatura Ödeme ve Gösterimi", "Bilgi Güvenliği", "Yatırım Hizmetleri" ve "Sosyal Medya" kategorilerinde de Batı Avrupa'nın en iyisi oldu.

Banka, yeni teknolojilere yatırım yaparak dijital bankacılık ağını güçlendirmeyi ve Türkiye'de hiçbir bankacılık hizmetinden faydalanmayan yaklaşık 1 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Odeabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, geçen aylarda başta IFC ve EBRD gibi iki kuruluşun, diğer yatırımcılarla birlikte Odeabank'a duydukları güven neticesinde sermayelerini toplamda 1 milyar lira artırma kararı aldıklarını bildirdi.

Bu sermayeyi şube ağlarına, dijital bankacılık kanallarına ve teknolojiye yatırım yaparak kullanacaklarını aktaran Özkaya, "Böylece rekabetçi Türk bankacılık piyasasının ilk 10'undaki en genç banka olarak kurumsal, ticari, KOBİ ve bireysel müşterilerimize en yüksek kalitede hizmet vermeyi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Global Finans, her yıl Asya-Pasifik, Orta ve Doğu Avrupa, Latin Amerika, Orta Doğu ve Afrika, Kuzey Amerika ve Batı Avrupa olmak üzere 6 bölgede belirlediği finalistler arasından dünyanın en iyi dijital bankalarını seçiyor.

Yorumlar