Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da

ŞANLIURFA (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da Halil Topal ile Emine Bağmacı'nın nikah şahitliğini yaptı. Çelik, temel atma ve...

Google Haberlere Abone ol
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da

ŞANLIURFA (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da Halil Topal ile Emine Bağmacı'nın nikah şahitliğini yaptı.

Çelik, temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere geldiği kentte bir çay bahçesinde Şanlıurfa Aşevi Sorumlusu Ali Topal'ın oğlunun düğün merasimine katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Halil Topal ile Emine Bağmacı'nın nikahını kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini ise Bakan Çelik'in yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçar, Kemalettin Yılmaztekin, İbrahim Halil Yıldız, Halil Özcan ve Mehmet Akyürek yaptı.

Çifte nikah cüzdanlarını veren Bakan Çelik, "Kalabalık bir ekip olarak şahitliğimizi yaptık. Düğüne davet edilenler de fahri şahit oldu. Nikah akdinin her iki tarafa da hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Her zaman yanımızda bulunan Ali hocamızın mutlu gününe şahit olmak bizi sevindirdi. Ömür boyu bahtiyar, birlikte ihtiyar olun. Her gününüz bu anki gibi güzel olsun." dedi.

Yorumlar