Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'tan Beyoğlu Belediyesi'ne ziyaret

- Belediye Başkanı Demircan'ı makamında ziyaret eden Kılıç, "Beyoğlu'nda güzeli bulmak" adlı hat sergisini gezdi

Google Haberlere Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'tan Beyoğlu Belediyesi'ne ziyaret

İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı makamında ziyaret etti.

Beyoğlu Belediyesi'nin Şişhane'deki binasında gerçekleşen görüşmede Demircan ile bir süre sohbet eden Kılıç, binadaki sanat galerisine geçerek, "Beyoğlu'nda güzeli bulmak" adlı hat sergisini gezdi. Serginin küratörlüğünü yapan Ebubekir Mete ve Demircan’dan bilgi alan Kılıç, eserleri ilgiyle izledi.

Daha sonra beraberindeki ekiple Tarlabaşı'na geçen Kılıç, buradaki projenin satış ofisinde bulunan maketleri inceleyerek bilgi aldı.

Belediye Başkanı Demircan ise, Bakan Kılıç'la Beyoğlu'nun genel gidişatını değerlendirdiklerini belirterek, “Sayın bakanımız Beyoğlu belediyemizi ziyaret ettiler. Tabii ki 'Tarlabaşı Projesi' herkesin gündeminde, herkesin merak ettiği, merakla beklediği bir proje. Çünkü bu bir yandan kentsel dönüşüm ama asıl restorasyon. Beyoğlu’nun kalbine, merkezine çok büyük can verecek, hayat verecek. Merak ettiği için görmek istedi ve maket üzerinden değerlendirmemizi yaptık. Çok mutlu oldu ve çok da etkilendi.” diye konuştu.

Projenin devam ettiğini ve 2017'nin ilk çeyreğinde ilk bölümünün inşaatlarının biteceğini kaydeden Demircan, “Biz hukuki alt yapısı ve mimari projeleri tamamladık. Şimdi inşaatın tamamlanmasını bekliyoruz. İlk yapıların çatıları kapanmaya başladı bile.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar