Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanacak

- Gençlik ve Spor Bakanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında kutlanacak Gençlik Haftası'nda çeşitli etkinlikler düzenleyecek

Google Haberlere Abone ol
Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanacak


ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında kutlanacak Gençlik Haftası'nda çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 15-19 Mayıs tarihlerinde kutlanacak Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası'nda birçok önemli etkinliğe imza atılacağı ve etkinliklerin, yarın Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla Anıtkabir'de düzenlenecek resmi törenle start alacağı belirtildi.

Bakan Kılıç, etkinlikler kapsamında, 16 Mayıs Pazartesi günü, 81 ilden ve KKTC'den gelecek toplam 164 temsilci genci, bakanlıkta kabul ederek, gençlere "e-okuyucu" hediye edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 19 Mayıs'ta gençlerden oluşan 400 kişilik heyeti kabul edeceği programda ayrıca, temsilci gençler, aynı gün Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından da Çankaya Köşkü'nde kabul edilecek.

Temsilci gençler ayrıca hafta boyunca Ankara'nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret edecek, Türk Müziği ve Skeç Yarışmaları'nın Türkiye finallerini izleyecek, 20-23 Mayıs tarihlerinde de Bursa ve Çanakkale gezisi programına katılacak.

Yorumlar