Gelibolu'daki trafik kazası

- Kazada yaralanan 41 kişiden 19'unun tedavileri çeşitli hastanelerde sürerken, 22 kişi taburcu edildi

Google Haberlere Abone ol
Gelibolu'daki trafik kazası

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde tur otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan 41 kişiden, 19'unun tedavileri çeşitli hastanelerde sürerken, 22 kişi taburcu edildi.

Çanakkale Valiliği, yaşamını yitirenlerin ve yaralananların isimlerini yazılı açıklamayla duyurdu.

Açıklamaya göre, kazada yaralananlardan 8'inin Keşan Devlet Hastanesi, 6'sının Çanakkale Devlet Hastanesi, 3'ünün Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi 2'sinin de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki tedavileri sürüyor.

Leyla Balcı, Çanakkale Devlet Hastanesi; Keziban Küçük'ün ise ÇOMÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım ünitelerinde tedavi ediliyor.

Yaralılardan 22'si ise taburcu edildi.

Kazada hayatını kaybeden Emriye Taş, Aysun Bozlak, Emine Gür, Nuriye Demir ve Menekşe Çağlar'ın cenazeleri de Gelibolu Devlet Hastanesi morgundan ailelerince teslim alındı.

Bu arada Valiliğin hayatını kaybedenlere ilişkin dün yaptığı açıklamada, Leyla Balcı'nın isminin yanlışlıkla yer aldığı belirtildi.

Halil Aygün yönetimindeki 52 NC 425 plakalı tur otobüsü, Gelibolu Şarköy Kavşağı'nda şarampole devrilmiş kazada 5 kişi hayatını kaybetmiş 41 kişi yaralanmıştı.

Yorumlar