Gazze'den Türkiye'ye destek

- Cumhurbaşkanı Erdoğan ve tank üstündeki Türklerin yer aldığı poster, Gazze'deki bir bilboarda asıldı

Google Haberlere Abone ol
Gazze'den Türkiye'ye destek

GAZZE (AA) - Gazze Şeridi'nde Hamas Hareketi, büyük bir bilboarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve tankın üzerine çıkan Türk vatandaşların fotoğrafının yer aldığı bir posteri sergiledi.

Hamas'a bağlı Toplu Eylem Birimi, Türkiye'ye vefa ve darbeye karşı duruşunu göstermek için Gazze'deki en önemli caddelerden biri olan Ömer Muhtar Caddesi'ndeki büyük bir bilboarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve tankın üzerine çıkan Türk vatandaşların yer aldığı posteri astı.

Posterde ayrıca, "Türkiye yönetimi ve asil halkıyla birlikteyiz. Zafer özgürlerindir. Türkiye yönetimi ve halkına selam olsun." ifadeleri yer aldı.

AA muhabirine konuşan Toplu Eylem Birimi Başkanı Eşref Ebu Zayid, "Posteri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gazze ile Filistin adına kendini feda eden halkına vefamızı ve askeri darbeye karşı duruşumuzu göstermek için sergiledik." dedi.

Ebu Zayid, Türkiye'nin Gazze için çok şey yaptığını ve her konuda Türkiye'ye destek olmanın görevleri olduğunu kaydetti.

Hamas Hareketi dün ve bugün darbe girişiminin başarısız olması ve Türkiye'ye destek için birçok etkinlik ve kutlama tertip etmişti.

Yorumlar