Gazze'de yeni doğan 'Erdoğan' bebekler

GAZZE (AA) - Gazze'de yaşayan Cuneyd ailesi ile El-Beyyuk ailesi, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...

Google Haberlere Abone ol
Gazze'de yeni doğan 'Erdoğan' bebekler

GAZZE (AA) - Gazze'de yaşayan Cuneyd ailesi ile El-Beyyuk ailesi, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk halkına verdikleri destekleri ifade etmek için çocuklarına Erdoğan ismini verdi.

Cibaliya beldesinden Said Cuneyd, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'deki darbe girişiminin başarısız olmasından dolayı duyduğu sevinçten ötürü geçen perşembe doğan oğluna "Recep Erdoğan" ismini verdiğini belirtti.

Cuneyd, "Darbe girişiminin başarısız olmasının ardından mutluluğumu ifade edecek başka yol bulamadım ve Filistin davası ile Gazze halkının daima yanında olan Türkiye Cumhurbaşkanına duyduğum saygıdan ötürü dünyaya yeni gelen bebeğime Recep Erdoğan ismini verdim." dedi.

Bebeğin annesi Hudra Cuneyd ise Türkiye'de darbe girişiminin başarısız olmasından dolayı duyduğu sevinci ifade ederek, "Darbe gecesi eşimle olayları takip edip Allah'a Türkiye'yi ve Türk halkını koruması için dua ettik. Bebeğime Recep Erdoğan ismini vermekle gurur duyuyorum. İleride bir kız evladım olursa onun da adını Erdoğan'ın eşinin ismi olan Emine koyacağım." diye konuştu.

Han Yunus kentinde yaşanan Filistinli Musa el-Beyyuk da dün doğan oğluna "Recep Tayyip Erdoğan" ismi verdiğini belirterek, "Türkiye'deki darbe girişiminin başarısız olmasından dolayı duyduğum sevinç ve Filistin'in özellikle de Gazze'nin yanında duran insana saygımdan ötürü oğluma bu ismi verdim." ifadesini kullandı.

Beyyuk, Erdoğan'ın ve Türk halkının Filistin davasına destek verdiğini kaydederek, onu ve halkını çok sevdiğini dile getirdi.

Yorumlar