Garanti Portföy'e "En Yaratıcı Portföy Yönetim Şirketi" ödülü

İSTANBUL (AA) - Garanti Portföy Yönetimi, kurucusu ve yöneticisi olduğu Smart Yatırım Fonları ile "International Finance Magazine" tarafından, "En Yaratıcı...

Google Haberlere Abone ol
Garanti Portföy'e "En Yaratıcı Portföy Yönetim Şirketi" ödülü

İSTANBUL (AA) - Garanti Portföy Yönetimi, kurucusu ve yöneticisi olduğu Smart Yatırım Fonları ile "International Finance Magazine" tarafından, "En Yaratıcı Portföy Yönetim Şirketi, Türkiye 2016" ( Most Innovative Asset Management Company Turkey 2016) ödülüne layık görüldü.

Garanti Bankasından yapılan yazılı açıklamaya göre, Garanti Portföy Yönetimi "International Finance Magazine" tarafından, "En Yaratıcı Portföy Yönetim Şirketi, Türkiye 2016" ödülünün sahibi olarak, Türkiye'de bu alanda ödül alan tek portföy yönetim şirketi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Portföy Üst Yöneticisi (CEO) Mahmut Kaya, "Smart Yatırım Fonları, sunduğu çeşitlilik ve geniş yelpazeye yayılan varlıklara yatırım imkanıyla yatırım fonları dünyasında farklı bir yere sahip. Garanti Portföy Yönetimi olarak yatırımcılara sunduğumuz bu ürünün, International Finance Magazine gibi prestijli bir kurum tarafından takdir edilip ödüllendirilmesinden mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimize sürdürülebilir performans yaratma hedefimizin yanı sıra 'yaratıcı yatırım imkanları' sunmaya da özen gösteriyoruz. Uluslararası bir platformdan kazandığımız ödül, bu alandaki yetkinliğimize ve tecrübemize işaret ediyor." değerlendirmesinde bulundu..

Açıklamada yer alan bilgilere göre, yenilikçi yatırım anlayışını temsil eden Smart Yatırım Fonları, sunduğu yaratıcı çözümlerle öne çıkıyor. Smart Fonlar, çeşitlendirilmiş varlık yatırım stratejisi ile sadece Türk hisse senedi ve tahvil piyasalarına değil; aynı zamanda Avrupa, Amerika ve gelişmekte olan ülkelerin hisse senedi ve tahvil piyasaları, yabancı borsa yatırım fonları, altın ve diğer kıymetli madenler gibi geniş bir yelpazeye yayılan varlıklara yatırım yapabilme imkanı da sağlıyor.

Garanti Portföy Yönetimi tarafından sunulan, Smart Fon seçenekleri arasında, Garanti Portföy Birinci Değişken Fon (Smart Temkinli Değişken Fon), Garanti Portföy İkinci Değişken Fon (Smart Dengeli Değişken Fon), Garanti Portföy Üçüncü Değişken Fon (Smart Büyüme Değişken Fon) yer alıyor. Yatırımcılar, risk ve getiri beklentilerine göre, 3 Smart fon seçeneğinden kendisine en uygun olanı seçebiliyor.

Yorumlar