Garanti Mortgage'dan öğretmenlere özel kampanya

İSTANBUL (AA) - Garanti Mortgage, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği kampanya ile öğretmenlere uygun kredi seçenekleri sunuyor. Konuya...

Google Haberlere Abone ol
Garanti Mortgage'dan öğretmenlere özel kampanya

İSTANBUL (AA) - Garanti Mortgage, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği kampanya ile öğretmenlere uygun kredi seçenekleri sunuyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 15 Kasım-31 Aralık döneminde öğretmen ve eşlerinin yararlanabileceği kampanya kapsamında, konut kredisi kullananlar, uygun faiz oranlarının yanı sıra 300 lira hediye bonus kazanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle özel bir kampanyayı hayata geçirdiklerini belirterek, "Ev sahibi olmak isteyen öğretmenlerimiz ve eşleri, 15 Kasım’dan itibaren 31 Aralık tarihine kadar bankamıza başvurup avantajlı koşullarla hayalindeki eve sahip olabilme şansını yakalarken, 300 lira hediye bonus da kazanacak. Geleceğimiz olan çocukları emanet ettiğimiz öğretmenlerin, kendi evlerinde geleceğe güvenle bakmalarını arzu ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar