Galatasaray'dan Yenikapı Mitingi'ne katılım

- Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: "Direnişin taçlandırıldığı bu günde, parti, dil, din, ırk gözetmeksizin Yenikapı'dayız"

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan Yenikapı Mitingi'ne katılım
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nde gururla yer alacağını söyledi.

Yenikapı'da düzenlenen mitinge eşiyle birlikte katılan Dursun Özbek, öncesinde GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin 15 Temmuz'da önemli bir badire atlattığını vurgulayan Özbek, şunları söyledi:
"Milletin direnci, demokrasiye inancı, bayrağa bağlılığı, bu hain saldırıyı püskürttü. Direnişin taçlandırıldığı bu günde parti, dil, din, ırk gözetmeksizin Yenikapı'dayız. İlk kez böyle ayrım göstermeksizin meydanlardayız. Bu bayrağa ve vatana bağlılığımızın en güzel göstergesi. Devletini, bayrağını, vatanını seven herkes orada. Milletimizin demokrasiye, devlete, bayrağına inancı tam. Tüm dünya böyle bilsin. Ben de bu yüzden oradayım. Gururla kulübümü temsil edeceğim."

Özbek ayrıca, 13 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Turkcell Süper Kupa maçında Beşiktaş ile ortak hareket ederek, yaklaşık 2,5 milyon lira gelirin şehit ve gazi yakınlarına bağışlanması kararı aldıklarını hatırlatarak, "Spor, dostluğu sergilemektir. Sporun bütünleştirici özelliğini göstermek için de Beşiktaş Kulübü ile ortak bir karar aldık. Demokrasi şehitlerinin ailelerine başsağlığı, şehitlerimize ise Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar