Fuzul Grup'tan "Başakcity" projesi

- Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akbal: - "Topraktan en uygun fiyatla ev sahibi olacak müşterilerimize yükselen banka faizlerinden de etkilenmemeleri için senetle ödeme kolaylığı sunuyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Fuzul Grup'tan "Başakcity" projesi

İSTANBUL (AA) - Fuzul Grup, Başakşehir'de 9. projesini "Başakcity" adıyla hayata geçiriyor.

Fuzul Grup'tan yapılan açıklamaya göre, 25. yıla özel topraktan senetle ön satışa başlayacak Fuzul Grup, Başakcity'yi 24 ayda teslim etmeyi öngörüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "Başakcity, Başakşehir'in merkezinde, butik bir proje. Bu sene Fuzul Grup'un 25. yılı. Biz de 25. yılımız için özel bir ödeme planı hazırladık. Topraktan en uygun fiyatla ev sahibi olacak müşterilerimize yükselen banka faizlerinden de etkilenmemeleri için senetle ödeme kolaylığı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Akbal, projeden 15 bin TL veya yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabildiğini, büyüklükleri 70-200 metrekare arasında değişecek 123 adet konuttan ve iki bloktan oluşacak Başakcity’de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi konutların yer alacağını bildirdi.

Başakşehir'de hayata geçirdikleri projelerin hepsini proje bitmeden sattıklarını aktaran Akbal, "Başakşehir'de projelerimizden ev alanlar ortalama yüzde 80 prim sağladı." ifadesini kullandı.

Fuzul Grup, bugüne kadar Başakşehir'de 8 proje hayata geçirdi. Başakcity ise Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Olimpa Rezidans, Evila, Olimpa Park Plus ve 3. İstanbul Başakşehir projelerinin ardından Fuzul Grup'un Başakşehir'deki 9. projesi olacak.


Yorumlar