Fuerza Bruta, Volkswagen Arena'da sahnelenecek

- Arjantinli Diqui James'in müzik, su, dans ve akrobasi ile örüp, orijinal bir dekor ve görsel efektlerle hayat verdiği Fuerza Bruta gösterisi, yarın sanatseverlerle buluşacak - Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakko: - "İnsanların tamamıyla içinde ve parçası olduğu bir gösteri. Dolayısıyla, İstanbul ve Türkiye gençliğiyle paylaşmaktan çok mutluyuz"

Google Haberlere Abone ol
Fuerza Bruta, Volkswagen Arena'da sahnelenecek

İSTANBUL (AA) - Arjantinli Diqui James'in müzik, su, dans ve akrobasi ile örüp, orijinal bir dekor ve görsel efektlerle hayat verdiği Fuerza Bruta gösterisi, 16 Kasım'da sanatseverlerle buluşacak.

Müzik, dans ve akrobasiyi 70 dakikanın içine sığdıran deneyim tiyatrosunun Volkswagen Arena'daki basına özel provalarına katılan Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gösteride moda, sanat, müzik, dans ve sporun bir arada olduğunu belirterek, çok ritmik ve dinamik bir gösteri olduğunu söyledi.

Hakko, gösterinin çılgın ve paylaşılması gereken bir etkinlik olduğunun altını çizerek, "İnsanların tamamıyla içinde ve parçası olduğu bir gösteri. Dolayısıyla, İstanbul ve Türkiye gençliğiyle paylaşmaktan çok mutluyuz." dedi.

Gösteride 150 kişinin görev aldığını dile getiren Hakko, "Sekiz tır geldi. İyi bir çalışma oldu. Altı gündür bu 150 kişi çalışıyor." diye konuştu.

Cem Hakko, Vakkorama'nın kurulduğu günden bu yana gençliğin nabzını tutan farklı ve yaratıcı projeleri Türk gençliğiyle buluşturduğunun altını çizerek, "Buradaki performansı gösterenler tamamıyla New York'taki cast. Yani ana ekip geldi Türkiye'ye. Dolayısıyla çok eğlenceli bir gösteri olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Adı İspanyolca'da "ağzı açık bırakacak derecede şaşırtıcı ve heyecan verici" anlamına gelen topluluk, 10 yıl boyunca 50 ülkede, 5 binin üzerinde gösteri yaptı.

Vakkorama ve Power Group ile İstanbul'a gelen ve 36 kişilik gösteri grubunun sahne alacağı Fuerza Bruta, 27 Kasım'a kadar izlenebilecek.

Yorumlar