Firari FETÖ'cü Kudüs eylemlerini ABD'ye şikayet etti

FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi Bozkurt, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararının ardından meydanlara inen Türk halkını sosyal medya hesabından ABD'ye şikayet edercesine paylaşımlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Firari FETÖ'cü Kudüs eylemlerini ABD'ye şikayet etti

FETÖ terör örgütü Türkiye düşmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi. ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararı ardından tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çığ gibi büyüyen tepkiler FETÖ'yü rahatsız etti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, skandal iddialar ortaya attı.

Bozkurt, sosyal medya hesabındaki paylaşımında;

"Bugün Türkiye'de ABD ve İsrail karşıtları gösteriler, Erdoğan'ın aile vakfı TUGVA, hükümet yanlısı gruplar, Türk Hizbullahı ve bazı El-Kaide bağlantılı gruplar tarafından yürütülüyor." ifadelerini kullandı.

Türk halkının duruşundan rahatsız oldular

Firari FETÖ'cü Bozkurt, Kudüs kararı karşısında dimdik duran Türkiye halkından rahatsız oldu.

Bir diğer paylaşımında firari Bozkurt, "Türkiye'nin güneydoğusunda yer alan Adana'da ABD karşıtı-İsrail karşıtı protestocular, ABD merkezli ve DAEŞ'le mücadele eden NATO'nun İncirlik üssünün kaldırılmasını istiyor. Gösteriyi El Kaide, ve Hizbullahın yanı sıra Öncü Nesil grupları organize etti." ifadelerini kullandı.

Rus Büyükelçi Karlov ölümünü ima etmişti

Abdullah Bozkurt'un 16 Aralık'ta 'turkishminute.com' isimli internet sitesinde yayımlanan yazısında, Rus Büyükelçi'ye saldırı olacağını biliyor gibi, "Türkiye'de büyükelçiler artık güvende değil" başlığını kullanması dikkat çekmişti. Firari FETÖ'cü Bozkurt, saldırının ardından Twitter'da da Türkiye aleyhine kara propaganda yaptı.

Suikast düzenleyen katilin de Abdullah Bozkurt’un evinde kaldığı 

Yorumlar

ferit bu fetöcüler islamdan çıkmış münafık herifler Allah kahretsin
Hamza Kose Tabi abilerine laf yok . bide musluman gecinirler Edep Ya Hu