Fikret Orman'ın evinden hırsızlık girişimi

- Soruşturmada 2'si kadın 5 şüpheli yakalandı

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman'ın evinden hırsızlık girişimi

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman'ın evinden hırsızlık girişimiyle ilgili yürütülen soruşturmada 2'si kadın 5 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 7 Kasım'da Orman'ın Arnavutköy Mahallesi'ndeki evinin kapısını kırarak içeriye girmeye çalışan şüpheliler, evde bulunan hizmetliyle karşılaşınca kaçtı. Şüphelilerin kaçtığı aracı gören bir görgü tanığı aracın plakasını emniyete bildirdi.

Aracın bir oto kiralama şirketinden kiralandığını tespit eden Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, teknik ve fiziki takibini sürdürdü.

Şüphelileri takip eden polis, 9 Kasım'da Etiler'deki bir villadan bir miktar para ve ziynet eşyası çalan B.E. (32), Z.E. (27), H.E. (22) ile kadın şüpheliler Y.E. (23) ve K.D.P'yi (18) suçüstü yakaladı.

Şüphelilerin bu olaydan bir gün önce de Üsküdar'da bulunan bir villadan hırsızlık gerçekleştirdikleri öğrenilirken, bu villadan çalınan 30 bin liralık ziynet eşyasının polis ekiplerince ele geçirildiği belirtildi.

Gözaltına alınan ve çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı bulunan 3 erkek şüphelinin cezaevinden yaklaşık 2 ay önce çıktığı, kadın şüpheli K. D. P'nin ise 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Yorumlar