FETÖ'nün derbe girişimine tepkiler

- Bazı vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'da evinin bulunduğu Kısıklı Caddesi'nde sabahladı

Google Haberlere Abone ol
FETÖ'nün derbe girişimine tepkiler

İSTANBUL (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimini protesto eden bazı vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'da evinin bulunduğu Kısıklı Caddesi'nde sabahladı.

Gece boyunca Kısıklı Caddesi'nde bekleyen vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda çimlerin üzerinde uyudu. Bazı vatandaşların ise kurdukları çadırlarda geceyi geçirdiği gözlendi.

Bir grup vatandaşın da ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin bulunduğu caddedeki kaldırımlarda beklediği görüldü.

Polis, Erdoğan'ın evinin bulunduğu sokağın girişinde güvenlik bariyeri oluşturdu. Güvenlik önlemlerinin yoğun olduğu Kısıklı Caddesi de araç trafiğine kapatıldı.

Caddede park halinde bulunan, "Ölürüm Türkiyem" şarkısı çalınan ve üzerinde büyük bir Türk Bayrağı asılı aracın önündeki "Pensilvanya, FETO'yu gönder idam edeceğiz" yazısı dikkati çekti.

Haber kanallarının canlı yayın araçları, Erdoğan'ın evinin karşısında bulunan arazide konuşlandı. Televizyon muhabirleri de buradaki son duruma ilişkin gelişmeleri saat başı yaptıkları yayınlarla bildiriyor.

Yorumlar