FETÖ'nün darbe girişiminin ardından

- Ankaragücü Kulübü Başkanı Yiğiner, uçakların kalkmasına engel olmak isteyen vatandaşların üzerine ateş açılması sonucu yaralanan sarı-lacivertli taraftar Mert Can Güderi'yi hastanede ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
FETÖ'nün darbe girişiminin ardından


ANKARA (AA) - Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, 15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişiminde yaralanan başkent ekibinin taraftarı Mert Can Güderi'yi hastanede ziyaret etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, başkan Yiğiner, Ankara'nın Kazan ilçesinde bulunan 4. Ana Jet Üs Komutanlığına giderek uçakların kalkmasına engel olmak isteyen vatandaşların üzerine ateş açılması sonucu yaralanan Ankaragücü taraftarı Mert Can Güderi'yi tedavi gördüğü Özel Koru Hastanesi'nde ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Yiğiner, tarihe kara leke olarak düşecek 15 Temmuz gecesi Kazan halkının canları pahasına darbe girişimini önlemek adına gösterdiği kahramanca mücadelenin, yüce Türk milletinin her türlü terör olayına geçit vermeyeceğinin net bir göstergesi olduğunu bildirdi.

Darbecilere karşı milletin omuz omuza verdiği mücadelenin tarihe altın harflerle yazılacağını belirten Yiğiner, "Allah'ın izniyle milletimiz yaşanan süreçten daha da güçlenerek çıkacaktır. Cennet vatanımızın, güzel ülkemizin ve halkımızın birlik ve beraberliğini, gelişmesini hazmedemeyenler alçakça ve kalleşçe harekete kalkıştılar ama başaramadılar, asla da başaramayacaklar." ifadelerini kullandı.

Milli iradeyi ve demokrasiyi sonuna kadar savunacaklarının altını çizen Yiğiner, "Türk halkı gözü dönmüş eli kanlı teröristlere en güzel cevabı sokaklara çıkarak darbeye darbe vurup göstermiştir. Bu vesile ile 15 Temmuz gecesi, Kazan'da 4. Ana Jet Üs Komutanlığına giderek uçakların kalkmasına engel olmak isterken açılan ateş sonucu yaralanan kahraman Ankaragüçlü kardeşimiz Mert Can Güderi'ye şahsım ve camiamız adına 'geçmiş olsun' diyor, bir an önce sağlığına kavuşup aramıza dönmesini temenni ediyorum." şeklinde görüşlerini aktardı.

Mehmet Yiğiner, ziyarette Mert Can Güderi'ye üzerinde "Kahraman Ankaragüçlü" yazan forma hediye etti. Güderi ise yeni sezonda Mehmet Yiğiner ve Ankaragücü'ne başarı dileyerek, iyileşir iyileşmez tribündeki yerini alıp takımına destek vereceği ifade etti.

Yorumlar