FETÖ'nün darbe girişimine sanatçılardan tepkiler

İSTANBUL (AA) - Sanat dünyasından ünlü isimler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi. Tiyatro sanatçısı Zihni Göktay, AA...

Google Haberlere Abone ol
FETÖ'nün darbe girişimine sanatçılardan tepkiler

İSTANBUL (AA) - Sanat dünyasından ünlü isimler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Tiyatro sanatçısı Zihni Göktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada asabının bozuk olduğunu belirterek, "Zaten bir cenazem var. Bunlar da üst üste geldiği için sistemim allak bullak. Onun için ben bir yorum yapmak istemiyorum. Demokrasi için düzen olsun. İç savaş olmasın benim tek temennim bu." dedi.

Müzisyen Metin Özülkü de, yaşananların herkesi tedirgin eden bir gelişme olduğunu aktararak, "Ne olduğunu anlayana kadar epey bir süre biz de şok geçirdik. Olaylar başladığında tam da sahnedeydik. Daha sonra olayları sabaha kadar takip ettik. Çok şükür ki olaylar olumlu neticelendi. Ülkemiz son dönemlerde çok enteresan olaylar yaşıyor. Biz de izliyoruz. En kısa sürede inşallah huzurlu ve mutlu bir toplum haline geliriz." diye konuştu.

Emel Müftüoğlu ise bu tür konularda yorum yapmak istemediğini dile getirerek, "Korkunç bir şey yaşadık. Ne diyebilirim ki." ifadelerini kullandı.

Yorumlar