FETÖ hastaneleri devlete bağlı olarak hizmete devam

Kayseri'de FETÖ ile irtibatı tespit edilen sağlık kurumlarından özel göz hastanesi, Sağlık Bakanlığına bağlı olarak hizmet vermeye başladı

Google Haberlere Abone ol
FETÖ hastaneleri devlete bağlı olarak hizmete devam
Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatı tespit edilen sağlık kurumlarından Özel Kayseri Göz Hastanesi, tabelası değiştirilerek Sağlık Bakanlığına bağlı şekilde hizmet vermeye başladı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnameyle kapatılan kurumlarda el koyma işlemleri için ilgili kurumlar harekete geçti.
Bu kapsamda kentte hizmet veren FETÖ ile ilişkili iki sağlık kurumundan biri olan Özel Kayseri Göz Hastanesinin tabelası sökülerek yerine "Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Melikgazi Ek Binası" tabelası asıldı.

Sağlık hizmeti vermeye başlayan hastanenin dış cephesine de "Bu hastanede sağlık hizmeti artık T.C Sağlık Bakanlığı tarafından verilmektedir" yazılı tabela takıldı.

Vatandaşların sabah saatlerinden itibaren muayene olmak için geldiği hastanede sağlık hizmetinin Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki doktorlar tarafından verildiği öğrenildi.
Öte yandan FETÖ ile irtibatlı olduğu için kapatılan Melikşah Üniversitesinde çalışan ve durumdan haberdar olmadıkları için okul kampüsüne girmek isteyen hizmetli personeli polis durdurdu.
Konuyla ilgili bilgi verildikten sonra görevliler geri döndü.

Yorumlar