Festivale katılan gençlerin şüpheli ölümü

- Geçen hafta düzenlenen gençlik festivalinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 5 kişiden 2'si hayatını kaybetti - Festivale katılanlara uyuşturucu hap sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
Festivale katılan gençlerin şüpheli ölümü

İSTANBUL (AA) - Sarıyer'de geçen hafta düzenlenen gençlik festivalinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 5 kişiden 2'si hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 6 Ağustos'ta Bahçeköy'de düzenlenen bir gençlik festivaline katılanlardan 5'i rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Tugay Ergin (19) ve Gökhan Alataş (19) hayatını kaybetti. 3 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Olaya ilişkin soruşturma başlatan Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, festivale katılan gençlere uyuşturucu hap sattıkları öne sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı. Soruşturmayı devralan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de gözaltındaki 2 kişiyle bağlantısı olduğu belirlenen 3 şüpheliyi daha yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 2'si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Gençlerin ölüm nedenine ilişkin araştırma da devam ediyor.

Yorumlar