"Fenerbahçe Sen Çok Yaşat Kampanyası"

- Türk Kızılayı ile Fenerbahçe Spor Kulübü, kan bağışı konusunda toplumda farkındalık oluşturmak için örnek bir projeye imza atacak - Fenerbahçe taraftarı, kampanya kapsamında 29 Ekim'de, İstanbul'un 12 noktasında eş zamanlı kan bağışında bulunacak

Google Haberlere Abone ol
"Fenerbahçe Sen Çok Yaşat Kampanyası"

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe taraftarı, Türk Kızılayı ile hayata geçirilecek "Fenerbahçe Sen Çok Yaşat Kampanyası" çerçevesinde 29 Ekim'de kan bağışında bulunacak.

Türk Kızılayından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin yıllık 2 milyon 500 bin ünite olan kan ihtiyacının tamamına yakını gönüllü kan bağışçılarının desteğiyle sağlanıyor.

Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılayı, 2005 yılından bu yana yürüttüğü "Güvenli Kan Temini Programı" ile 18-65 yaş arasında sağlık sorunu olmayan tüm bireyleri gönüllü ve sürekli kan bağışçısı olmaya teşvik etmek için kampanyalar düzenliyor.

Bu kapsamda gönüllü kan bağışı konusunda en önemli destek Fenerbahçe Spor Kulübünden geldi.

Köklü geçmişiyle milyonların gönlünde taht kuran Türk Kızılayı ve Fenerbahçe Spor Kulübü, kan bağışı konusunda toplumda farkındalık oluşturacak örnek bir projeye imza atacak.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kampanya imza töreninin ardından Fenerbahçe taraftarı, "Fenerbahçe Sen Çok Yaşat Kampanyası" kapsamında, "Sarı Lacivert Kanım, İyilik İçin Varım", "Büyüklük Mazimizde İyilik Kalbimizde" diyerek kan bağışlayacak.

Taraftar, 29 Ekim Cumartesi günü 10.00-19.00'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi başta olmak üzere İstanbul'un 12 ayrı noktasında eş zamanlı kan bağışında bulunacak. Kan bağış noktaları şöyle:

"Anadolu Yakası'nda, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi, Kadıköy-Beşiktaş İskelesi yanı, Ümraniye Çarşı Meydan, Maltepe Meydanı, Çekmeköy Madenler Meydanı. Avrupa Yakası'nda, Arnavutköy Merkez Cami önü, Beylikdüzü Meydanı, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı, Eyüp Meydanı, Eminönü-Fatih Eminönü Meydanı, Silivri Sahil Atatürk Meydanı, Esenler Meydanı."



Yorumlar