Fenerbahçe Kulübünden 8 isme ihraç talebi

- Disiplin kurulu, FETÖ/PDY soruşturmalarında adı geçen hakim, savcı ve polis müdürü 8 kişinin kulüpten ihracı için oy birliğiyle karar aldı - Kulüpten ihracı istenen isimler arasında futbolda şike davasının savıcısı olan Mehmet Berk de bulunuyor

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Kulübünden 8 isme ihraç talebi


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmalarında adı geçen hakim, savcı ve polis müdürü olan 8 ismin kulüpten ihracı için oy birliğiyle karar aldı.

İhracı istenen isimler arasında 3 Temmuz 2011'de başlayan futbolda şike davasının savcısı Mehmet Berk'in yanı sıra hakimler Mehmet Erdoğan, Mehmet Karababa, Dursun Ali Gündoğdu, savcılar Fikret Seçen, Cihan Kansız, Hakan Karaali ve polis müdürü Mutlu Ekizoğlu bulunuyor.

Fenerbahçe Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu isimlerin ihracı için disiplin kurulunun karar aldığını belirtti. Mosturoğlu, bu 8 ismin ihracının başkan Aziz Yıldırım yönetiminde toplanacak Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nun toplantısında görüşüleceğini ifade etti.

Sarı-lacivertlilerin yönetim kurulu toplantısında ihraç kararı çıkarsa, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında gözaltı kararı alınan veya tutuklu olan bu 8 ismin kulüple ilişkileri tamamen kesilecek.

Yorumlar