Eto'o yardım maçı iptal

- Samuel Eto'o Vakfının 10. kuruluş yılı etkinliği nedeniyle Antalya Stadı'nda Afrikalı çocuklara yardım için bu akşam oynanması planlanan maç, FETÖ darbe girişimi nedeniyle iptal edildi

Google Haberlere Abone ol
Eto'o yardım maçı iptal


ANTALYA (AA) - Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'nun kurduğu vakıf tarafından Antalya'da bu akşam oynanacak ve futbol dünyasından çok sayıda ünlü ismin katılacağı yardım maçının iptal edildiği bildirildi.

Organizasyonu düzenleyen Samuel Eto'o Vakfının yetkililerinden alınan bilgiye göre, vakfın 10. kuruluş yılı etkinliği nedeniyle Antalya Stadı'nda, Afrikalı çocuklara yardım için bu akşam oynanacak karşılaşma, silahlı terör örgütü FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle iptal edildi.

Vakıf yetkilileri, "İçinde bulunduğumuz olağanüstü durum ve güvenlik gerekçesiyle bu akşam oynanacak maç iptal oldu." açıklamasında bulundu.

Yardım maçında forma giyecek Eden Hazard, Deco, Eric Abidal, Carles Puyol, Michael Essien, David James, Augustine "Jay Jay" Okocha, Stephen Appiah, Kanu, Kolo Toure, Desailly gibi futbol dünyasının eski ve yeni yıldızları ile İtalyan teknik direktör Fabio Capello dün akşam saatlerinde kente gelmişti. Ünlü isimler dün organizasyonun galasına katılmıştı.

Bu arada, karşılaşmada forma giyeceği açıklanan Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin ise yaşanan olumsuzluk nedeniyle Türkiye'ye gelmekten vazgeçtiği belirtildi.

Antalya Stadı'nda Dünya ve Türk karmaları arasında yapılacak maçta Lionel Messi'nin yanı sıra Neymar, Luis Suarez, Diego Armando Maradona, Eden Hazard, Francesco Totti, Michael Essien, Xavi, Augustine "Jay Jay" Okocha, Pierre-Emerick Aubameyang, Andres Iniesta ve Arda Turan'ın da bulunduğu çok sayıda yıldız futbolcunun forma giyeceği açıklanmıştı.

Yorumlar