Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal:

- "Tek hedefimiz ve hayalimiz şampiyonluk. Buna herkes inanmalı"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal:


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, göreve geldikleri günden itibaren yönetim kurulu olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Ünal, Porsuk Bulvarı üzerinde Eskişehirspor Taraftarlar Birliği, Büyükşehir Belediyesi ve Turkcell organizasyonunda düzenlenen yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar yemeği öncesinde yaptığı konuşmada, bütün günlerini Eskişehirspor Tesisleri'nde geçirdiklerini ve 3 yıllık bir planlama yaptıklarını kaydetti.

Düştükleri yerden yeniden kalkacaklarını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

"Herkes şunu çok iyi bilsin ki düştüğümüz yerden kalkmalıyız. Göreve geldiğimiz günden itibaren bütün planlamaları yapmaya devam ediyoruz. Bütün günümüzü tesislerde geçiriyoruz. Eski teknik direktörlerimizden Bülent Uygun misafirimiz olarak bugün kente geldi. Onunla Eskişehirspor'un geleceği adına bir hayli çalışma yaptık. Gelecek 3 yılı planlayarak yola çıkıyoruz. Ancak şuna emin olun ki tek hedefimiz ve hayalimiz şampiyonluk. Buna herkes inanmalı. İnşallah başarırız. Tabii bu taraftarlarımızın desteği ile olacak."

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise plan ve program olmadığında işlerin yürümediğini belirterek, "Ben şunu anladım. Hemen birinci yıl şampiyonluk değil, birinci yıl bir üst lige çıkmak ikinci yıl ortalarda yer almak, üçüncü yıl ise şampiyonluğa oynamak. Böyle bir plan olmazsa işimiz zor. Bunun için desteklerinizi esirgemeyiniz." değerlendirmesinde bulundu.

İftar yemeğine, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor'un eski teknik direktörlerinden Bülent Uygun, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Yorumlar