Eskişehirspor Başkanı Ünal'ın yargılandığı dava

- Kaleci Sinan Ören'e 2012 yılında sözleşmesi gereği kendisine vadedilen dairenin verilmediği ve çeklerin ödenmediği iddiasıyla hakkında dava açılan Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın da aralarında bulunduğu 6 kişinin beraatına karar verildi

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor Başkanı Ünal'ın yargılandığı dava

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor'da kaleci Sinan Ören'e 2012 yılında sözleşmesi gereği kendisine vadedilen dairenin verilmediği ve çeklerin ödenmediği iddiasıyla hakkında dava açılan Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın da aralarında bulunduğu 6 kişinin beraatına karar verildi.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına tarafların avukatları katıldı. Ünal'ın ve diğer sanıkların avukatları, müvekkillerinin suçsuz olduğunu belirterek, haklarında beraat kararı verilmesini istedi.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanıkların beraatına hükmetti.

- Olay

Kaleci Sinan Ören, 2012 yılında sözleşme gereği kendisine vadedilen dairenin teslim edilmediği, çeklerin de ödenmediği iddiasıyla şikayette bulunmuştu. Bunun üzerine "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçlamasıyla 6 kişi hakkında dava açılmıştı.

Yorumlar