Eskişehir'deki cinayet

- Çifteler ilçesinde 3 kişinin darbedilip silahla öldürülmesiyle ilgili 6 şüpheli, Eskişehir, Denizli ve İstanbul'da gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir'deki cinayet

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Çifteler ilçesinde 3 kişinin darbedilip silahla öldürülmesiyle ilgili 6 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün gece Erbap Mahallesi Soğukpınar mevkisindeki çiftlikte, Balıkesir'in Susurluk ilçesinde hayvancılık yapan Efrahim Yıldız (43), Sedat Çam (43) ve Seçkin Kantir'in (42) elleri bağlanıp darbedildikten sonra silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, Serdar S'nin gözaltına alınmasının ardından Eskişehir, Denizli ve İstanbul'da düzenledikleri eş zamanlı operasyonda Mustafa B. ile şüphelilerin kaçmasına yardım ettikleri öne sürülen Erman Ç, Sercan A, Gökhan Ç, Hakan A. ile Mesut K'yi gözaltına aldı.

Zanlıların ev ve araçlarında yapılan aramada suç aleti 2 tabanca ele geçirildi.

Erbap Mahallesi Soğukpınar mevkisindeki çiftlikte dün gece Yıldız, Çam ve Kantir, silahla vurularak öldürülmüş, olayla ilgili Serdar S. İstanbul'da gözaltına alınmıştı.

Yorumlar