Eski Mardin Milletvekili Yüksel'den açıklama:

-"İsim benzerliği dolayısıyla yanlış anlamalar olmaması için açıklama yapma gereksinimi duydum. Her zaman ve zeminde demokratik tavrımdan hiçbir zaman ödün vermedim ve vermeyeceğim"

Google Haberlere Abone ol
Eski Mardin Milletvekili Yüksel'den açıklama:

ERZURUM (AA) - AK Parti 23. Dönem Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili isim benzerliği bulunan bir avukat ile şahsının karıştırıldığını belirterek, "İsim benzerliği dolayısıyla yanlış anlamalar olmaması için açıklama yapma gereksinimi duydum. Her zaman ve zeminde demokratik tavrımdan hiçbir zaman ödün vermedim ve vermeyeceğim." dedi.

Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin, milletin feraseti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve hükümetin kararlı duruşu ile güvenlik güçlerinin cansiperane mücadelesiyle atlatıldığını belirtti.

Bazı yayın organlarında yer alan Yüksel Karkın Küçük Avukatlık Ortaklığının ortaklarından Avukat Cüneyt Yüksel ile isim benzerliğinden dolayı şahsı ile yanlış değerlendirmeler yapıldığını ifade eden Yüksel, şunları söyledi:

"15 Temmuz darbe girişimi millete açıkça ihanet olup, bu darbeye kalkışanları milletimiz ebediyen lanetleyecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın yüksek dirayeti ve milletimizin sağlam iradesiyle bu bela savuşturulmuştur. Şehitlerimize rahmet diler, milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Aldığım eğitim ve inandığım değerler doğrultusunda hukuk dışı girişimlere, darbelere her zaman karşı oldum. Sayın Cumhurbaşkanımızın meydanlara çıkma çağrısıyla milletimiz ile birlikte demokrasi nöbetine başladım ve devam etmekteyim. Her zaman ve zeminde demokratik tavrımdan hiçbir zaman ödün vermedim ve vermeyeceğim."


Yorumlar