Eski eşini yaralayıp oğlunu kaçıran şüpheli yakalandı

- Bitlis Valiliği: - "Şüphelinin üst aramasında olayda kullandığı değerlendirilen bıçak elde edilmiştir. Ayrıca, M.R.B. adlı yaşı küçük çocuğun da aracın içinde olduğu görülmüştür"

Google Haberlere Abone ol
Eski eşini yaralayıp oğlunu kaçıran şüpheli yakalandı

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Mutki ilçesinde eski eşini bıçakla ağır yaralayıp oğlunu kaçıran zanlı yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, şüpheli F.B'nin bıçakla eski eşini ağır yaraladığı, oğlunu da araçla kaçırarak il merkezine doğru seyir halinde olduğu ihbarı üzerine hareke geçtiği bildirildi.

Yolların tutulduğu ancak aracın çok hızlı olması nedeniyle ekiplerle şüpheli arasında kovalamaca yaşandığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kovalamanın ardından F.B'nin kullandığı araç, Bitlis Eren Üniversitesi önündeki ışıklarda yol kapatılarak durdurulmuştur. Şüphelinin üst aramasında olayda kullandığı değerlendirilen bıçak elde edilmiştir. Ayrıca, kaçırıldığı beyan edilen M.R.B adlı yaşı küçük çocuğun da aracın içinde olduğu görülmüştür. Jandarmayla yapılan görüşmelerde, şüpheli F.B. ile eski eşi H.T. arasında boşanma davasıyla ilgili sıkıntı bulunduğu, 25 Haziran'da H.T ve ailesi, Mutki ilçesinden ilimize seyir halindeyken, F.B'nin kendi aracıyla araçlarının önünü keserek, H.T'yi bıçakla ağır yaraladığı, babasını, annesini ve kardeşini darbettiği, daha sonra araçtaki oğlu M.R.B'yi de alarak kaçtığı beyan edilmiştir.

Ayrıca, H.T. hakkında önceki tarihlerde 6284 sayılı kanun kapsamında çağrı üzerine koruma kararı verildiği fakat yakın zamanda bu tedbir süresinin de bittiği anlaşılmıştır."

Açıklamada, çocuk ve suç aleti olduğu değerlendirilen bıçağın Merkez Jandarma Komutanlığına teslim edildiği belirtildi.

Yorumlar