Erzurum'da trafik kazası: 10 yaralı

ERZURUM (AA) - Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 1'i hamile 3 kişi ağır olmak üzere 10 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Sefa Taşhan yönetimindeki...

Google Haberlere Abone ol
Erzurum'da trafik kazası: 10 yaralı

ERZURUM (AA) - Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 1'i hamile 3 kişi ağır olmak üzere 10 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sefa Taşhan yönetimindeki 53 DY 225 plakalı otomobil, Yarımca ile Tınazlı Mahallesi arası 5. kilometrede karşı şeritten gelen ve araç sürücüsü belirlenemeyen 25 AF 903 plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İsmi belirlenemeyen araç sürücüsü sıkıştığı otomobilden AFAD ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı.

Kazada, Sefa Taşhan'ın yanı sıra Şen ailesinden hamile Sevim, Mikail, Bahattin ve Mahire; Çakır ailesinden Tülay, Mayiner ve Kadriye; Orçun Can Sır ve Turgut Küçükler yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Bölge Eğitim ve Araştırma ile Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ayrıca olayda, arkasına römork takılı traktörün yola kontrolsüz şekilde çıkması sonucu Taşhan yönetimindeki otomobilin traktöre daha sonra da karşı şeritten gelen araca çarpması sonucu gerçekleştiği iddia ediliyor.


Yorumlar