Erzurum'da bıçaklı gaspçı ayağından vurularak yakalandı

- Erzurum'da bir alışveriş merkezinde bıçak tehdidiyle gasp yapan ve kendisine müdahale etmek isteyenlere bıçakla saldıran kişi, polis tarafından ayağından vurularak yakalandı - Olayda 2 kişi zanlısının bıçak darbeleriyle yaralandı

Google Haberlere Abone ol
Erzurum'da bıçaklı gaspçı ayağından vurularak yakalandı

ERZURUM (AA) - Erzurum'da bıçak tehdidiyle gasp yapan ve kendisine müdahale etmek isteyenlere saldıran kişi, polis ekiplerince ayağından vurularak yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi'ndeki alışveriş merkezinde bıçak tehdidiyle bir kişinin para ve kıymetli eşyalarını gasbeden A.Y.K, cadde boyunca kaçmaya başladı. Vatandaşlar tarafından Yukarı Mumcu Caddesi girişinde yakalanmak isteyen zanlı, müdahale etmek isteyenlere bıçakla saldırdı. Bunun üzerine olay yerindeki bir grup zanlıyı, üzerine çevredeki el arabası ve sandalye gibi nesneleri atarak, sopa ve tekmeler atarak etkisiz hale getirmeye çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, tüm müdahalelere rağmen durdurulamayan ve bıçakla 2 kişiyi yaralayan zanlıyı bacağından tabancayla vurdu. Yaralı olarak bir pideci dükkanına giren A.Y.K, polis ekiplerinin vatandaşların linç girişimini önlemesinin ardından sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayda gaspçı saldırgan tarafından yaralanan 2 kişi de ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Olay anı bölgedeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Yorumlar