Erzincan'da trafik kazaları: 8 yaralı

- İki trafik kazasında yaralanan 8 kişi, tedavi altına alındı

Google Haberlere Abone ol
Erzincan'da trafik kazaları: 8 yaralı

ERZİNCAN (AA) - Erzincan'da meydana gelen iki trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Erzincan-Erzurum karayolunun 41. kilometresi Üzümlü ilçesi Sansa Deresi mevkisinde, Gökhan Uluışık (22) idaresindeki 55 LC 319 plakalı otomobil, viyadük bariyerlerine çarptı. Yoldan çıkan otomobil, yaklaşık 40 metre savrularak şarampole devrildi.

Hurdaya dönen otomobilde sıkışan yaralılar, yoldan geçen jandarma ekipleri ve vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Kazada yaralanan sürücü ile Emre (19), Meryem (51) ve Kübra Uluışık (23), ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Meryem Uluışık'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza sonrası otomobilden çevreye savrulan eşyalar, jandarma ekiplerince toplanarak muhafaza altına alındı.

Öte yandan, Uluışık ailesinin, memleketleri Samsun'dan Erzurum'a üniversiteyi kazanan Gökhan ve ablası Kübra'yı evlerine yerleştirmeye giderken kaza geçirdikleri öğrenildi. Gökhan Uluışık'ın Atatürk Üniversitesi makine mühendisliği, ablası Kübra'nın ise aynı üniversitede edebiyat bölümüne kayıt yaptırdığı belirtildi.

Erzincan-Erzurum karayolu Çağlayan kavşağı yakınlarında, Ümit İlhan'ın (32) kullandığı 44 DH 009 plakalı otomobil şarampole devrildi. Kazada, sürücü ve eşi Sema İlhan (31) ile çocukları Yağmur (6) ve Mustafa Umut (1) yaralandı.

Ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Ümit İlhan'ın Kütahya'da astsubay olduğu ve ailesiyle tayinin çıktığı Erzurum'a gittiği öğrenildi.

Yorumlar