Erol Olçak ve oğlu için Üsküp'te taziye evi açıldı

- FETÖ'nün darbe girişimini protesto ederken hayatını kaybeden Erol Olçak ve oğlu Abdullah Tayyip Olçak için Makedonya'nın başkenti Üsküp'te taziye evi açıldı

Google Haberlere Abone ol
Erol Olçak ve oğlu için Üsküp'te taziye evi açıldı

ÜSKÜP (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimini protesto ederken hayatını kaybeden Erol Olçak ile oğlu Abdullah Tayyip Olçak için Makedonya'nın başkenti Üsküp'te taziye evi açıldı.

Eşi Üsküplü olan Erol Olçak için açılan taziye evinde ziyaretçileri, Olçak'ın kayınpederi Fahrettin Süleyman karşıladı.

Taziye evini ziyaret eden Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Ömür Şölendil, burada yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin Türk milletinin cesur ve kararlı tutumu sayesinde başarısızlığa uğratıldığını, ancak verilen şehitler nedeniyle derin üzüntü duyduğunu kaydetti.

Darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü'nde askerin halkın üzerine ateş açması sonucu şehit edilen Erol Olçak ve oğlu Abdullah Tayyip'in şehadetinin de kendilerini çok üzdüğünü dile getiren Şölendil, "Bu vesileyle hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

Şehit baba ve oğul için Üsküp'te açılan taziye evinde, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi.

Yorumlar