Erdoğan'dan şehit ailerine başsağlı telgrafı

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van, Mardin ve Hakkari'de şehit düşen askerler Kara, Salik, Gül, Alpmala, Güler, Demiryürek, Dündar ile Diyarbakır'da şehit olan polis memuru Erbaş'ın ailelerine başsağlığı telgrafı gönderdi

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan şehit ailerine başsağlı telgrafı

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari, Mardin ve Van'da şehit düşen askerler Özgür Kara, Özer Salik, Anıl Gül, Recep Alpmala, Bestami Güler, Veli Demiryürek, Gökhan Dündar ile Diyarbakır’da şehit olan polis memuru Mücahit Erbaş'ın ailelerine birer telgraf göndererek başsağlığı dileklerini iletti.

Edinilen bilgiye göre Erdoğan, Hakkari, Mardin ve Van'da şehit düşen askerler ve Diyarbakır'da şehit düşen polis memurunun ailelerine taziye telgrafı gönderdi.

Astsubay Kıdemli Çavuş Anıl Gül, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonlar sırasında, uzman çavuşlardan Kara, Van'ın Gürpınar ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlar esnasında, Salik ise aynı bölgede zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit oldu.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu uzman çavuşlar Demiryürek ve Dündar ile uzman erler Alpmala ve Güler şehit düştü.

Polis memuru Mücahit Erbaş ise Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce 10 Mayıs'ta düzenlenen bombalı saldırıda yaralanmasının ardından sevk edildiği Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit oldu.


Yorumlar