Erdoğan'a destek turuna çıkan Özavcı, Adıyaman'da

DSP'nin 2010'daki kongresinde genel başkan adayı olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başkanlık sistemi konusunda destek amacıyla çıktığı Türkiye turu kapsamında Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine geldi

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'a destek turuna çıkan Özavcı, Adıyaman'da
DSP'nin 2010'daki kongresinde genel başkan adayı olan ancak kazanamayan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başkanlık sistemi konusunda destek amacıyla çıktığı Türkiye turu kapsamında Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine geldi.

Otomobilini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarıyla kaplatarak, yola çıkan Özavcı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başkanlık konusunda destek için Türkiye turuna devam ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a ve 2015’teki genel seçimlerde ise Ahmet Davutoğlu’na destek için Türkiye turuna çıktığını ifade eden Özavcı, şunları kaydetti:
"Şimdi de Cumhurbaşkanımıza başkanlık sistemi konusunda destek olmak için yollara düştüm. Recep Tayyip Erdoğan, yeni ve milli demokratik Türkiye’nin ilk cumhurbaşkanı, özgürlüğün dik duruşu, yükselen yeni Türkiye’nin kurucusu, memleketin kurtarıcısı, milli iradenin lokomotifi ve milletin evladıdır. Ben de eski Demokratik Sol Parti Genel Başkan adayı ve bu milletin bir evladı olarak, bu milletin kadrini, kıymetini bilmek ve hakkını teslim etmek adına Cumhurbaşkanımıza ve onun bu onurlu yürüyüşüne destek olmak için bu faaliyeti başlattım ve yollara düştüm. Onun yürüyüşü adalet ve kalkınma demektir, onun yürüyüşü, mazlumların ve mağdurların kısacası tüm dünya düşkünlerinin sesi ve direnişi demektir."

Yorumlar