Emniyette kritik birim kuruldu, siyah giyinecekler

Emniyet Genel Müdürlüğü yeni kurulan Takviye Hazır Kuvvet Müdürlüğünü tanıttı. Yayınlanan video ile tanıtılan birimde bulunan mevcut 247 personel siyah üniforma giyecek.

Google Haberlere Abone ol
Emniyette kritik birim kuruldu, siyah giyinecekler

SonHaberler | Haber Merkezi

Türkiye'nin iç güvenliğini sağlayan Emniyet Genel Müdürlüğü yeni birimleriyle Türk halkının güvenini ve sevgisini kazanmaya devam ediyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bünyesinde yeni kurulan Takviye Hazır Kuvvet Müdürlüğü tanıtıldı.

Sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan video ile tanıtılan birlikte bulunan polisler siyah giyimiyle dikkat çekiyor.

Güvenlik Dairesi Başkanlığına bağlı Takviye Hazır Kuvvet personelinin saha ve sınıf eğitimlerinin yer aldığı videolarda devlet büyüklerinin katılım anlarına ait görüntülerde yer alıyor. 

Yayınlanan görüntülerde Takviye Hazır Kuvvet personelinin programa gelen katılımcıların üstlerinin dikkatli ve ayrıntılı bir şekilde araması gözlerden kaçmadı.

İLK ETAPTA 247 PERSONEL

Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Dairesi Başkanlığına bağlı Takviye Hazır Kuvvet bünyesinde hizmet edecek olan personelin şuanki mevcudunun 247 olduğu belirtildi.

Takviye Hazır Kuvvette yer alan personellerin başta devlet büyüklerinin katıldığı programlarda ve düzenlenen geniş çaplı mitinglerde yer alması bekleniyor.

Yeni kurulan Takviye Hazır Kuvvet Müdürlüğünün nerede kurulacağına dair herhangi bir bilgi elde edinemezken yeni yer çalışmasının devam ettiği ifade ediliyor.

Resmi Gazete'nin 8 Temmuz'da mükerrer sayısında yayımlanan Bakanlar Kurulu kararıyla Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde doğrudan taşra teşkilatına bağlı olarak Ankara'da Takviye Hazır Kuvvet Müdürlüğü ile bu müdürlüğe bağlı 4 şube müdürlüğü kurulmuştu.

Yorumlar