Emlak Konut'un Avcılar'daki ihalesi gerçekleştirildi

- Ak Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ, 85 milyon 600 bin lira ile "İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinde en yüksek teklifi verdi

Google Haberlere Abone ol
Emlak Konut'un Avcılar'daki ihalesi gerçekleştirildi

İSTANBUL (AA) - Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, "İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 2. oturumunda en yüksek teklifi Ak Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin verdiğini bildirdi.

Emlak Konut'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, söz konusu ihalenin ikinci oturumunun bugün yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, ihalede en yüksek teklifi 342 milyon 400 bin lira ile Ak Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin verdiği, söz konusu şirketin ayrıca 85 milyon 600 bin lira ile arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri için de en yüksek teklifte bulunduğu dile getirildi.

Tekliflerin değerlendirme aşamasında bulunduğu belirtilen açıklamada, ihaleye esas taşınmazların tespit edilen asgari bedelinin 61 milyon 856 bin 717 lira olduğu ifade edildi.

Bu arada Emlak Konut'un KAP'ta yer alan diğer bir açıklamasında 16 Mart 2016 tarihinde ihalesi yapılmış olan "İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi"nin sözleşmesinin, yüklenici Torkam İnşaat ve Yatırım AŞ ile 9 Haziran 2016 tarihinde imzalandığı da kaydedildi.

Yorumlar