Emekli öğretmenin eşini öldürüp intihar etmesi

- Antalya'da eşini öldürüp intihar eden emekli öğretmenin cesedi, vasiyeti üzerine oğlu tarafından Akdeniz Üniversitesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanlığına bağışlandı

Google Haberlere Abone ol
Emekli öğretmenin eşini öldürüp intihar etmesi

ANTALYA (AA) - Antalya'da eşini öldürüp intihar eden emekli öğretmenin cesedi, vasiyeti üzerine Akdeniz Üniversitesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanlığına bağışlandı.

Kepez ilçesindeki evinde 54 yaşındaki eşi Meryem Özcan Sanlı'yı bıçaklayarak öldürdükten sonra 7'nci kattan atlayarak intihar eden 61 yaşındaki emekli tarih öğretmeni Ali Nadir Sanlı'nın otopsi işlemi tamamlandı.

Adli Tıp Kurumu morguna gelen Sanlı'nın müzisyen oğlu Mustafa Sanlı, babasının 2 yıl önce "ölürsem cesedim anatomi anabilim dalına bağışlansın" şeklinde vasiyet yazdığını belirtti. Bunun üzerine Sanlı'nın cesedi, oğlu tarafından kadavra olarak kullanılması amacıyla bağışlandı.

Mustafa Sanlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, babasının bir süredir psikolojik tedavi gördüğünü ve daha önce de intihar girişiminde bulunduğunu söyledi.

Babasının öldürdüğü eşiyle bir yıl önce arkadaşları aracılığıyla tanıştığını ve 2 ay önce evlendiğini anlatan Sanlı, "Babam, cesedinin kadavra olarak kullanılmasını istiyordu. Hastanelerde yapılan bu tür araştırmalara önem veriyordu." diye konuştu.

Kepez ilçesinde yaşayan emekli öğretmen Ali Nadir Sanlı, iki ay önce evlendiği Meryem Özcan Sanlı'yı bıçaklayarak öldürmüş, daha sonra da 7. kattan atlayarak intihar etmişti.

Yorumlar